78 modernia asuntoa

Hennalan satavuotiaista punatiilirakennuksista suuri osa muutetaan asunnoiksi. Pienimpiä omistajaperheet saneeraavat omiksi kodeikseen, ensimmäiset ovat jo muuttaneet alueelle. Suuremmista rakennuksista saneeraamme parhaillaan entistä sotilassairaalaa, jonka uudempaan, korkeaan osaan tulee 78 asuntoa. Asunnot valmistuvat 06/2019.

Kuusikerroksiseen taloon tulee yhteensä 78 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, jotka ovat kooltaan 33-62m². Osassa asuntoja on parvekkeet.Vuokrattavaksi tulevat asunnot peruskorjataan laadukkaasti uuden veroisiksi. Muutostyöt käsittävät tämän päivän vaatimukset täyttävät asuntojen rakentamisen - sisältäen täysin uusitun talotekniikan - asunnoissa on mm. asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto, moderni etäohjattu lukitus- ja infojärjestelmä sekä aurinkopaneelit.

Tyylikkäästi uudistetuissa huonestoissa on nykyaikaiset pohjaratkaisut, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin asumistarpeisiin. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avointa tilaa, ja lisäksi suuret ikkunapinnat tekevät asunnoista valoisia. Täysin uusitut kylpyhuoneet ovat tilavia ja esteettömiä. Eteisen yhteydestä löytyy lisäksi vaatehuone. Kauniiden huoneistojen sisustusmateriaalit ovat raikkaat ja tyylikkäät; pintamateriaaleissa vuorottelevat puhdas valkoinen ja pehmeä harmaa, lattioissa on ajan hengen mukaiset laminaatit. Tarjoamme edullisia asuntoratkaisuja yksiöistä kolmioihin. Alla näet kunkin asunnon pohjaratkaisut.

Yksiöt

Pohjakuvat kahdesta eri mallisesta yksiöstä.

yksio_1
yksio_2

Kaksiot

Pohjakuva kaksiosta.

kaksio

Kolmiot

Pohjakuvia kahdesta erilaisesta kolmiosta.

kolmio
pienikolmio

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä vuokraukseen vuokrauslahti@kotijoukkue.fi tai käytä alla olevaa lomaketta.

Yhteydenottolomake